Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κίσαμος: Με 123 υποψήφιους ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΑΜΟ»

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία καταθέσαμε, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, τον συνδυασμό μας, «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ».

Ικανοποίηση γιατί πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν και προχωράμε μαζί, στη βάση ενός συνολικού σχεδίου που θα αλλάξει την Κίσσαμο τα επόμενα χρόνια.

Και αισιοδοξία γιατί ήδη διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια «δίψα» στην τοπική μας κοινωνία για αλλαγή.

Παλαιά στελέχη με εμπειρία, αλλά και πάρα πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά, συγκροτούν την ομάδα μας.

Είναι μία ομάδα με 123 μέλη συνολικά (68 άνδρες, 55 γυναίκες), για τη σύνθεση της οποίας είμαι υπερήφανος.

Μία ομάδα που δεσμεύεται να εργαστεί με συνέπειαανιδιοτέλειαεντιμότητα και ενσυναίσθηση για το κοινό καλό του τόπου μας και όλων των δημοτών.

Για να βγει η Κίσσαμος από το τέλμα και την αδράνεια των τελευταίων ετών και να βαδίσει στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευμάρειας για όλους.

Προχωράμε όλοι μαζί, με κοινό βηματισμό και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Μαζί, για βελτίωση – αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και δημιουργία νέων όπου οι ανάγκες το απαιτούν, άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα, προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος με βάση την αρχή της βιωσιμότητας, αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, διασύνδεση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, δημιουργία ενός πλέγματος δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Μαζί, για να ξανανιώσουν οι δημότες ότι υπάρχει ένας Δήμος διαρκώς ενεργός, δίπλα τους, που αφουγκράζεται, σχεδιάζει, οργανώνει, διεκδικεί, υλοποιεί, δίνει λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα.

Μαζί, για την Κίσσαμο, που αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα!

Θεόδωρος Σταθάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κισσάμου, επικεφαλής συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ