Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Η αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο γίνεται μόνο για τις εντυπώσεις

Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου, όταν αυτή βοηθά στην εποικοδομητική επίλυση προβλημάτων του λαού του Δήμου, είναι και επιθυμητή και αναγκαία.

Όταν όμως γίνεται μόνο για να δημιουργεί εντάσεις και περισσότερα προβλήματα, απ’ όσα υποτίθεται πως θα έλυνε, τότε είναι κατακριτέα.

Όταν στα βασικά προβλήματα του Δήμου μας, Δημοτική αρχή και μείζων αντιπολίτευση τα βρίσκουν σε άγαστη σύμπνοια σε θέματα όπως ο προγραμματισμός των τεχνικών έργων της επόμενης χρονιάς, η ψήφιση του προϋπολογισμού, οι αναθέσεις σε εργολάβους, οι αυξήσεις των ανταποδοτικών τελών κλπ,  η τελευταία αντιπαράθεση, γίνεται μόνο για τις εντυπώσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει προγραμματικές διαφωνίες τόσο με την συμπολίτευση όσο και με την μείζονα αντιπολίτευση, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να συμφωνεί όπου χρειάζεται, στο δημοτικό συμβούλιο, με γνώμονα πάντα τα λαϊκά συμφέροντα,

Στις παράξενες, πρωτόγνωρες και θλιβερές αυτές καταστάσεις που ζούμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα, με αίσθημα ευθύνης προσπαθεί να συμβάλει, παρόλο που διαφωνεί με την εκδοθείσα ΠΝΠ (ΦΕΚ Α΄ 55/2020), όσο είναι δυνατόν ώστε αυτές οι καταστάσεις να είναι πιο ανώδυνες, για τον λαό της περιοχής μας.

ΚΙΣΑΜΟΣ 24-3-2020

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Φραγκιουδάκης Γιώργος