ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κίσαμος: Εκλογές στον Σύλλογο Προβολής “Η Γραμπούσα”

O Σύλλογος Προβολής Κισάμου “Η Γραμπούσα” ακολουθώντας μια μακρά πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της επαρχίας Κισάμου όσο και του νομού Χανίων στήριξε και  συνεχίζει να  στηρίζει με κάθε τρόπο την διάδοση της κισαμίτικης κληρονομιάς.

Ήταν το 1973 όταν ο Σύλλογος μας προχώρησε στη νομική αναγνώρισή του από τους υπόλοιπους φορείς. Από τα πρώτα του βήματα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου ανέδειξε τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του.

Το σημερινό εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας έκλεισε την τριετή θητεία του τον περασμένο Μάιο. Οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης και το αυξημένο αίσθημα ευθύνης των μελών του συμβουλίου προς τους συμπολίτες σας για την ατομική προστασία τους αποφάσισε οι εκλογές να μη γίνουν την συγκεκριμένη περίοδο αλλά στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Οι ίδιες ανησυχίες μας οδήγησαν στη δύσκολη απόφαση αναβολής της κορυφαίας εκδήλωσης του Συλλόγου μας της αναπαράστασης του Κρητικού Γάμου για το καλοκαίρι του 2020.

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε ως ημέρα εκλογών, η Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Δημαρχείο από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι συμπολίτες μας.

Όλοι εσείς που αγαπάτε την Κίσαμο τόσο ως τόπο προόδου όσο και ως τόπο πολιτισμού και επιθυμείτε να συμμετέχετε στις αρχαιρεσίες του επόμενου διοικητικού συμβουλίου μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6977664995 (Αντιπρόεδρος Πασχάλης Δημήτρίος) ή στο email του συλλόγου: provolikisamou@gmail.com μέχρι και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ