Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kίσαμος: Εκλεψαν το κινητό Γερμανού, αλλά εντοπίστηκαν με τη χρήση του GPS

Μέσω του σήματος γεωγραφικού εντοπισμού η ΕΛΑΣ οδηγήθηκε στα ίχνη δυο γυναικών με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίες ξάφρισαν το κινητό τηλέφωνο ενός 29χρονου Γερμανού την ώρα που έκανε μπάνιο σε μια παραλία του Δήμου Κισάμου στα Χανιά, το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να πέσουν άμεσα στα χέρια των αστυνομικών.

Ο νεαρός τουρίστας, όπως γράφει το protothema.gr, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κισάμου και κατήγγειλε ότι άγνωστος του έκλεψε το κινητό ενώ βρισκόταν στην θάλασσα, αλλά δεν είχε δει ποιος ήταν ο δράστης. Ωστόσο, η συσκευή είχε ανοιχτό το GPS κι έτσι οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του και διαπίστωσαν ότι εξέπεμπε από ένα χωριό δυτικά της Κισάμου. Βήμα προς βήμα, έφτασαν έξω από ένα σπίτι της περιοχής, όπου κάλεσαν τον αριθμό του τηλεφώνου και το άκουσαν να καλεί.

Αμέσως μπήκαν στο σπίτι, όπου βρήκαν την επίμαχη συσκευή στα χέρια της 51χρονης αλλοδαπής ενοίκου και της 23χρονης κόρης της, τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενες για κλοπή, ενώ το κινητό επιστράφηκε στον 29χρονο κάτοχό του.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ