Δήμος Κισάμου

Κίσαμος: Διανομή Ειδών Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του προγράμματος «Έπισιτιστικής Συνδρομής», Κ.Ε.Α, (ΤΕΒΑ/FEAD), της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ότι η διανομή αγαθών βασικής υλικής και επισιτιστικής  συνδρομής (αλεύρι, φέτα, ρύζι, παξιμάδια, ζάχαρη, φακές, φασόλια, γραβιέρα, ζυμαρικά, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, υγρό πιάτων, σχολικά είδη) θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 15 και την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρες από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στο  ισόγειο χώρο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου.

Για την παραλαβή τους, καλούνται οι ωφελούμενοι όπως επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου Α.Μ.Κ.Α. Σε περίπτωση που δεν δύναται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, όπως επιτάσσει το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα: 2822022276 (εσωτ.: 86).ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ