Δήμος Κισάμου ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κίσαμος: Άδειασε τον λογαριασμό του την ημέρα της κηδείας του

Μια 47χρονη Βουλγάρα συνελήφθη την Τρίτη στην Κίσαμο για την κλοπή τραπεζικής κάρτας ενός άνδρα και με διαδοχικές αναλήψεις αφαίρεσε από τον λογαριασμό του το ποσό των 1.030 ευρώ.

Η 47χρονη πρόσεχε τον ηλικιωμένο άνδρα όσο εκείνος βρισκόταν εν ζωή, ωστόσο μόλις ο ηλικιωμένος πέθανε η Βουλγάρα  πήρε την τραπεζική κάρτα του και έκανε ανάληψη χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Μάλιστα, καθώς δεν μπορούσε στην πρώτη ανάληψη να “σηκώσει” όλο το ποσό από την τράπεζα, έσπευσε την ημέρα μάλιστα της κηδείας του ηλικιωμένου, να ξαναπάει σε ΑΤΜ και να σηκώσει και το υπόλοιπο ποσό που βρισκόταν στον λογαριασμό.

Ωστόσο, το παιδί του ηλικιωμένου που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του πατέρα του είδε τις αναλήψεις και ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου που μετά από έρευνα κατέληξε ότι πίσω από τις αναλήψεις κρυβόταν η 47χρονη Βουλγάρα που τον πρόσεχε όταν αυτός ήταν εν ζωή.

Οι αστυνομικές αρχές της Κισάμου κινήθηκαν μεθοδικά και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι της 47χρονης βρήκαν την τραπεζική κάρτα του ηλικιωμένου καθώς και αποδείξεις από τις αναλήψεις που έκανε.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ