Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: 20χρονη «ξάφριζε» τη μητέρα φίλης της!

Δικογραφία σε βάρος 20χρονης που φέρεται ότι έκλεψε χρηματικό ποσό 12.000 ευρώ από τη μητέρα της 16χρονης «φίλης» της, σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κισάμου.

Η απίστευτη υπόθεση αφορά μια 45χρονη γυναίκα από την Αλβανία, μητέρα δύο παιδιών 10 και 16 ετών, που ζει και εργάζεται στην Κίσαμο Χανίων.

Η 20χρονη δράστης -επίσης αλβανικής καταγωγής- ήταν στενή φίλη της 16χρονης κόρης της 45χρονης και συχνά βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας.

Η υπόθεση έφτασε στις αστυνομικές αρχές όταν η άτυχη γυναίκα, συνειδητοποίησε ότι είχε «κάνει φτερά» από τον τραπεζικό της λογαριασμό, μεγάλο ποσό από τις οικονομίες της. Η έρευνα έδειξε ότι από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου είχαν γίνει συνολικά 31 συναλλαγές με τη χρεωστική της κάρτα και συγκεκριμένα, 28 αναλήψεις και 3 αγορές που ανέρχονταν στο συνολικό ποσό των 12.176 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 20χρονη είχε πείσει τη 10χρονη κόρη του θύματος να της δίνει την κάρτα συναλλαγών, τάζοντάς της δωράκια, με αποτέλεσμα να «κάνουν φτερά» οι οικονομίες της 45χρονης.