Δήμος Πλατανιά

Κινδύνεψε να γίνει στάχτη ξενοδοχείο στον Πλατανιά

Παρανάλωμα του πυρός κινδύνευσε να γίνει ξενοδοχειακή μονάδα στον Πλατανιά, όταν από άγνωστη αιτία άρπαξε φωτιά καλαμιώνας ακριβώς δίπλα, λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά, ενώ άνοιξαν και οι κρουνοί που διαθέτει η μονάδα για να πάρουν νερό με τις μάνικες.

Ένα πυροσβεστικό όχημα από τα Χανιά έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο οι κάτοικοι είχαν ήδη προλάβει να σβήσουν το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς.

Ο κ. Γ.Π, κάτοικος του Πλατανιά, καταγγέλλει στο Parakritika.gr ότι τηλεφώνησε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο κέντρο της Π.Υ. Χανίων ζητώντας τη συνδρομή κάποιου οχήματος, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς την ίδια στιγμή ήταν σε εξέλιξη άλλη φωτιά στα Χανιά και πήρε την απάντηση ότι δεν έχει άλλα οχήματα ο σταθμός.

“Προτίθεμαι να προχωρήσω σε σχετική αναφορά όσων συνέβησαν στον Διοικητή της Πυροσβεστικής. Δεν γίνεται με δύο πυρκαγιές να μπλοκάρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αφήστε που δεν έχει και πυροσβεστικούς κρουνούς σε λειτουργία ο Δήμος. Αν δεν ήταν οι κάτοικοι του Πλατανιά ποιος ξέρει τι θα γινόταν με τον αέρα που φυσάει”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή : parakritika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ