ΔΙΕΘΝΗ

Κατάλαβε ότι την απατάει γιατί το ρολόι του την ειδοποίησε ότι καίει θερμίδες 2 τη νύχτα!

Εκτός από τα άπειρα αστεία βιντεάκια εκεί μέσα, αλλά και το κριντζάρισμα που μας χαρίζει αρκετά συχνά, το TikTok πλέον είναι το ιδανικό μέρος για να μάθεις τέρμα wtf εξομολογήσεις και αναλύσεις προσωπικών εμπειριών.

Ο λόγος για τη Nadia Essex, μια Αγγλίδα σταρ ριάλιτι σόου, η οποία αποφάσισε να ξεμπροστιάσει όμορφα κι ωραία έναν από τους πρώην της. Σε ερώτηση που έκανε μια άλλη TikToker για το «πότε ένιωσες ότι η σχέση σου είχε πραγματικά τελειώσει;», η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας αποκάλυψε τη δική της στιγμή, την οποία λες και αρκετά ακραία.

Ένα βράδυ λοιπόν, το τότε boyfriend της είχε βγει (δήθεν) με κάτι φίλους του, αλλά το Fitbit του τον έδωσε στεγνά το επόμενο πρωί.

Εκεί που η Nadia του ετοίμαζε αμέριμνη πρωινό, ήρθε στο δικό της Fitbit μια ειδοποίηση που ανέφερε ότι το bf είχε κάψει μεταξύ 2 με 3 τη νύχτα, 500 θερμίδες.

Η Nadia, όπως παραδέχτηκε, είχε συγχρονίσει το smartwatch της με του (πρώην) αγοριού της, με αποτέλεσμα να έρθει η προδοσία από εκεί που δε θα το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο τυπάς. Και όσο κι αν είμαστε με το μέρος της, είναι σκληρό να την παθαίνεις με αυτόν τον τρόπο.

Χωρίς λοιπόν να μας εξηγεί περαιτέρω πράγματα σχετικά με το πώς αντέδρασε και τι ακριβώς ακολούθησε, δε δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι ο τύπος έφαγε γερό TYN, μιας και η συνειδητοποίηση της κοπέλας ήταν ότι οι 500 θερμίδες μέσα στα ξημερώματα μόνο στο κρεβάτι θα μπορούσαν να είχαν καεί. Και μαζί έκαψαν και τον άνθρωπο, που πλήρωσε ακριβά το κερατάκι του.

#pgnews
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ