Δήμος Κισάμου

Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου: Έκκληση Αλληλεγγύης και Αγάπης

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, συμπάσχουσα και συνοδύνουσα στον πόνο και την οδύνη των συνανθρώπων μας που, με ένα τόσο βίαιο και απρόσμενο τρόπο, θρηνούν απώλειες αγαπημένων τους προσώπων, απώλειες σπιτιών και περιουσιών, απώλειες των κόπων και των μόχθων μια ολάκερης ζωής, καλεί όσους επιθυμούν και νιώθουν την ανάγκη προσφοράς και αλληλεγγύης όπως συστρατευτούν στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του πόνου και της καταστροφής των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Όσα είδη συλλεχτούν, οργανωμένα και στοχευμένα, θα σταλούν στην κάλυψη μέρους των αναγκών συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες ανεπανόρθωτες καταστροφές.

Συγκεκριμένα και καθ’ όλη την εβδομάδα θα συλλέγονται τα ακόλουθα είδη: εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, λάδι, ρύζι και κονσέρβες.

Η Ιερά Μητρόπολις, έχει ήδη προβεί, στην εξασφάλιση μεγάλης ποσότητας παλετών εμφιαλωμένου νερού, το οποίο θα σταλεί μαζί με όλα τα λοιπά που θα συλλεχθούν. Χώροι συλλογής:

Κίσαμος: Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως, Αννουσάκειο Ίδρυμα.

Κολυμπάρι: Ενοριακό Κέντρο Αγίας Μαρίνας.

Κάντανος: Ενοριακό Κέντρο Καντάνου.

Παλαιόχωρα – Κουντούρα: Ενοριακά Κέντρα Παλαιόχωρας – Κουντούρας.

Ελάτε, όλοι μαζί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προσφέροντας την αγάπη, αλληλεγγύη και αρχοντιά που μας χαρακτηρίζει, συμβάλλοντας έμπρακτα και ουσιαστικά, στην έστω και ελάχιστη ανακούφιση των αδελφών μας, μη λησμονώντας ότι στην θέση τους θα μπορούσε να είμαστε ή να έλθουμε και εμείς. Ας κάνουμε, για άλλη μια φορά, την Αγάπη-Πράξη!

Εκ της Ι. ΜητροπόλεωςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ