ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη συνέντευξη της 19χρονης που παράτησε το μωρό της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Μετανιωμένη και βαθιά θλιμμένη παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η 19χρονη που άφησε το μωρό της στην πυλωτή πολυκατοικίας μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ πριν από μερικές μέρες.

Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το πρόσωπο και το όνομά της, η 19χρονη συστήθηκε ως Ελένη και κάθισε στο πλατό με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα.Η 19χρονη φανέρωσε τον πόνο που της προκλήθηκε από την πράξη της με όσα είπε στην εκπομπή και έκανε λόγο για ένα βαρύ τίμημα που πληρώνει.

«Ήξερα ότι ήταν μεγάλη ευθύνη. Αλλά τελικά είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μια ψυχή. Θέλει να έρθει στον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Κάθε άνθρωπος προσφέρει και μαθαίνει και διδάσκει και όλα. Είπα λοιπόν ότι θα την κρατήσω. Το αποφάσισα όταν ήξερα πια ότι δε μπορώ να κάνω έκτρωση. Αλλά δεν σκέφτηκα να βλάψω τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο, ούτε το μωρό.

Με τον τότε σύντροφό μου χωρίσαμε και δε μπορούσα να του το πω μετά. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου. Γιατί να του το έλεγα; Τι θα άλλαζε; Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι εγώ άφησα το μωρό. Τώρα πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της. Το χαμόγελο της. Δε μπορούσα να κοιμηθώ όταν το έκανα. Θέλω να δουλέψω, να πονέσω, να ιδρώσω, αλλά να μεγαλώσω το παιδί μου».

Πλέον, μετά και την δίωξη που της ασκήθηκε, η 19χρονη θα περιμένει τη δικάσιμο που έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, όπου θα δηλώσει τη μετάνοια της και την επιθυμία της να πάρει πίσω το παιδί της.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ