Δήμος Κισάμου

Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου: Μετάδοση Θείων Λειτουργιών εορτών

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου ανακοινώνεται ότι οι Θείες Λειτουργίες της Πρωτοχρονιάς (1 Ιανουαρίου), ως επίσης και η Θεία Λειτουργία των Φώτων (6 Ιανουαρίου), οι οποίες θα τελεστούν στον Ιερού Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστελλίου Κισάμου,  θα μεταδοθούν απευθείας, ηλεκτρονικά, μέσω του ενημερωτικού ιστοτόπου «ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν είτε μέσω του facebook ή στην ιστοσελίδα www.pinelieslive.com.  Ώρα διαδικτυακής διασύνδεσης 8 π.μ.

Των Θείων αυτών Λειτουργιών, όπου η Εκκλησία μας εορτάζει κορυφαία ιερά γεγονότα της πίστεως μας, θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Καρδιακά ευχόμεθα προς πάντας ευφρόσυνα, ευλογημένα, ολόφωτα Χριστούγεννα. Ο γεννηθείς Χριστός μας να χαρίσει σε όλο τον κόσμο την πολυπόθητη υγεία, δύναμη, υπομονή και κουράγιο στους πάσχοντες και πονεμένους αδελφούς μας, ενίσχυση και στήριξη στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Ιδρυμάτων της Πατρίδας μας και του κόσμου όλου και, σύντομα, να ξεπεραστεί η δοκιμασία της λοιμικής πανδημίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως