Γεύση - Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς (επόμενα επεισόδια): Χαμός με Αθηνά και Μαρίνα – Ανατροπή για την Ιουλία

Σε νέες περιπέτειες έχουν μπει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» οι πρωταγωνιστές της, με τις αποκαλύψεις να είναι μεγάλες για ακόμη μία φορά.

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά εξακολουθούν να είναι τεταμένες. Η Αμαλία όμως δεν πτοείται και διεκδικεί τη θέση της τόσο στην οικογένεια όσο και στην επιχείρηση. Σύντομα κάνει… αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς.

Η Αθηνά ενοχλείται έντονα από την Αμαλία, που πηγαίνει στους ελαιώνες και μαζεύει ελιές μαζί με τους εργάτες. Το λέει στον Μάρκο και αυτός το μεταφέρει στον Ισίδωρο, ο οποίος όμως δεν βρίσκει κάτι κακό στην πρωτοβουλία της γυναίκας του.

Η Μαρίνα, με αφορμή τα χατίρια που κάνει η Αμαλία στη μικρή Αγγελική, έρχεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της. Την ίδια στιγμή, η Αριάδνη πηγαίνει για πρώτη φορά στο σπίτι των Βρεττάκων και γνωρίζει τους συγγενείς της, ενώ η Ιουλία παραμένει στο περιθώριο.

Έκπληκτη μαθαίνει κάτι που τη συγκλονίζει. Είναι έγκυος… Σύντομα ανακοινώνει στον Στάθη ότι περιμένει το παιδί του. Εκείνος σοκάρεται όταν το ακούει…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ