Δήμος Κισάμου Δήμος Πλατανιά Νομός Χανίων

Η εφημερίδα “Νέοι Ορίζοντες” στηρίζει τις επιχειρήσεις του Νομού Χανίων

Η εφημερίδα “Νέοι Ορίζοντες” γνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Κισάμου και του Νομού Χανίων λόγω του Covid 19, θέλει να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής με τον τρόπο που μπορεί, δηλαδή με προβολή στα μέσα μας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι “Νέοι Ορίζοντες” προσφέρουν σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Νομό Χανίων και επιθυμούν να διαφημιστούν στην εφημερίδα μας, παράλληλη ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση για το ίδιο χρονικό διάστημα που θα επιλέξουν στην ιστοσελίδα μας www.neoiorizontes.gr

Παράλληλα, προσφέρουμε σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα για ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα μας (στην σελίδα Επιχειρείν) με έκπτωση 30%.

Οι Νέοι Ορίζοντες εδώ και 28 χρόνια έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τις επιχειρήσεις τις Κισάμου και θεωρούν χρέος τους και σ’ αυτή την μάχη να είναι στην πρώτη γραμμή. Με τον τρόπο αυτόν ανταποδίδουμε την πολυετή εμπιστοσύνη και την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων προς την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μας.

Πληροφορίες: 28210 88066  ή αποστείλατε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση neoiorizontes1992@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.