ΕΛΛΑΔΑ Νομός Χανίων

Η ΑTTICA GROUP στηρίζει τις Τρίτεκνες οικογένειες

Η Αttica group (BLUE STAR FERRIES- SUPER FAST FERRIES – HELLENIC SEA WAYS – AFRIKA MOROCCO LINK) , αγκάλιασε τους τρίτεκνους, προσφέροντας έκπτωση 50% στις οικογένειες μας σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ.Παναγιώτης Δικαίος και ο αναπληρωτής Διευθύνων σύμβουλος κ. Θεοδωράτος Διονύσιος μαζί με τα στελέχη της εταιρείας κ. Κάτσαρης Βασίλειος (εμπορικός διευθυντής ) & κα. Γρηγορά Χριστίνα (διευθύντρια Marketing) μίλησαν για την κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας απέναντι στο δημογραφικό & την οικογένεια , η οποία φαίνεται με έργα.

Η αντιπροσωπεία των Τριτέκνων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, Δημήτρης Κοντός, την υπεύθυνη των Δημοσίων σχέσεων Μαίρη Χελιουδάκη (Πρόεδρο Τριτέκνων Χανίων), τον οργανωτικό γραμματέα κ. Χριστοθανόπουλος Δημήτρης (Δυτ.Αθήνας) και τους προέδρους των συλλόγων των νησιών, κα. Αγγελική Ρότσου (Ρόδος), κ. Αθανάσιος Τσίγκας & κα Μαραγκουδάκη Δήμητρα (Λέσβος) , κα Καρυπιάδου Βασιλική (Χίος), ευχαρίστησαν τα στελέχη της εταιρείας, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της οικογένειας.

Η κίνηση της εταιρείας δίνει την απάντηση στην ελληνική πολιτεία να σταθεί στο ύψος των αναγκών, στηρίζοντας το Δημογραφικό.

– οι τρίτεκνοι να γίνουν πολύτεκνοι

– οι νέοι να έχουν στήριξη για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια .

Το δημογραφικό είναι εθνικό θέμα και δεν λύνεται με τερτίπια!ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ