ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Παραμένει και το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο

Kαι το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία είχε εισαχθεί εκτάκτως την περασμένη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου με συμπτώματα ειλεού.

Όπως μετέδωσε η Κάτια Φωτιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Φώφη Γεννηματά: Η περιπέτεια της υγείας της

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γεννηματά είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού. «Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η κ. Γεννηματά, είχε ανακοινώσει επίσης πως αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μη συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ