Γεύση - Ψυχαγωγία

Famagusta: Ο Θοδωρής απειλεί τον Κλεάνθη για την δολοφονία!

Αρχικά θα δούμε ότι η Σιμώνη, η αδερφή της δολοφονημένης Ελένης, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο τον Αντρέα να είναι αυτός που θα αναλάβει τη δίκη.

Εκείνος δέχεται… επίθεση από την Χριστίνα που έχει αντιρρήσεις, ωστόσο αποφασίζει να δεχτεί και να αρχίσει να δουλεύει την υπόθεση.

Από κει και πέρα, ο Μάικλ θεωρεί ότι έχει ξεμπερδέψει με την αστυνομία και έτσι λέει στη Σοφία να γυρίσει στον Λονδίνο, κάτι που εκείνη ούτε που θέλει να ακούσει.

Ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και προειδοποιεί τον Κλεάνθη πως αν χρειαστεί, θα πρέπει να του δώσει ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ.

Ο Παύλος προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία αρνείται να συμβιβαστεί με την εξέλιξη της ασθένειάς του και δηλώνει αποφασισμένη να το παλέψει μαζί του.

Αγνοεί ωστόσο πως η κατάσταση της υγείας του Παύλου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς έχει ήδη αρχίσει να ταλαιπωρείται από κρίσεις επιληψίας. Ο μικρός Μαριος αρρωσταίνει και ο Τέυκρος, ο μεγάλος αδερφός του αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται.

Η απουσία όμως του Τεύκρου από τη φάρμα, δημιουργεί προβλήματα στην Μαριάννα και τα πνεύματα δεν θα αργήσουν να οξυνθούν.

Η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Ο Μάικλ θα τηλεφωνήσει στη Σιμώνη, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να της πει την δική του πλευρά. Η Σοφία θα συναντήσει τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ