Γεύση - Ψυχαγωγία

Έτερος Εγώ Trailer: Όλα τελειώνουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο -και πιθανότατα τελευταίο- κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ» θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV στις 13 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε οτι αρχικά γνωρίσαμε το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» το 2016, ως κινηματογραφική ταινία.

Η αίσθηση που προκάλεσε στο ελληνικό κοινό για την υπόθεση, τα σκηνικά, τους έξυπνους γρίφους και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της ήταν τόσο μεγάλη ώστε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας να «αναγκαστεί» να το μεταφέρει και σε σειρά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δύο κύκλοι με τίτλο «Χαμένες ψυχές» και «Κάθαρσις» των οκτώ επεισοδίων έκαστη.

Πλέον ήρθε ώρα να δούμε και την τρίτη σεζόν η οποία τιτλοφορείται ως «Η αρχή του τέλους». Θα είναι πράγματι το τέλος, Θα συλληφθεί επιτέλους το «ερπετό»; Θα βρει δικαίωση ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης μετά τη δολοφονία της αγαπημένης του στο τέλος του δεύτερου κύκλου; Θα μπορέσει η αστυνομία να εξιλεωθεί μετά το κάζο που υπέστη στο «μακελειό» που είδαμε στο παλιό εργοστάσιο;

Όλα παραπάνω θα απαντηθούν στον τρίτο κύκλος, σε σκηνοθεσία πάλι του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Στα νέα οκτώ επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, μεταξύ των οποίων η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Ηλίας Λογοθέτης, o Γιάννης Μπέζος, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Όσον αφορά την υπόθεση ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ένας μυστηριώδης άντρας, που φαίνεται μόνο η πλάτη του, μπαίνει στο αμάξι του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη. Έπειτα ο άνδρας φοράει ένα δαχτυλίδι που φορούσε και στους προηγούμενους κύκλους ο καθηγητής. Ενώ τέλος στο κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου κρέμεται το μενταγιόν που αντιπροσωπεύει του φίλιους αριθμούς του Πυθαγόρα. Το μενταγιόν που τα ξεκίνησε όλα.

Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους.

Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Έτερος Εγώ Trailer: Πάρτε μια γεύση από το τι θα παρακολουθήσετε:

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ