Δήμος Κισάμου

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ: Αποχαιρετιστήριες ευχές προς τον Ανδρέα Μπορμπουδάκη

Σήμερα ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, διευθυντή και συνάδελφο, με 35 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση. Τον εκπαιδευτικό που με τον υποδειγματικό τρόπο προσέγγισης και συνεργασίας μαζί μας, μας δίδαξε αρετές, όπως υπομονή, επιμονή, αγάπη, θέληση και εργατικότητα προκειμένου να επιτελείται το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.

Τον ευχαριστούμε ως άνθρωπο για την εξαίσια συμπεριφορά του. Ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, επιλύοντας με μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμό όλα τα προβλήματα που προέκυπταν στον χώρο της μάθησης.

Κύριε Ανδρέα, γνωρίζαμε ότι το σχολείο ήταν το δεύτερο σπίτι σας. Αγωνιούσατε γι αυτό, εργαστήκατε με ζήλο και αγάπη, δίνοντας πάντα το καλύτερο και το φρονιμότερο για την ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Ευχαριστούμε που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί σας ως Διευθυντή και συνάδελφο. Είμαστε σίγουροι και θέλουμε και την δέσμευση σας ότι δεν θα μας εγκαταλείψετε. Η συμβουλή και η βοήθεια σας θα είναι πάντα πολύτιμη και χρήσιμη.

Σας χρωστάμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία με την οικογένειά σας και καλή δημιουργική συνέχεια.

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ Κισάμου