Δήμος Κισάμου

ΕΠΑΛ Κισάμου: 19 εθελόντριες μαλλιών χαρίζουν χαμόγελα και ελπίδα

rbt

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου στο ΕΠΑΛ Κισάμου «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης» η δράση «Δώρισε τα μαλλιά σου, Χάρισε ελπίδα!». Η δράση υλοποιήθηκε για τρίτη  συνεχή χρονιά από το τμήμα «Κομμωτικής Τέχνης» του τομέα Υγείας – Πρόνοιας & Ευεξίας.

Συγκεντρώθηκαν 19 πλεξούδες οι οποίες και θα παραδοθούν στον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών & ενηλίκων με καρκίνο «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» για τη δημιουργία περουκών.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων (επισκέψεις στο ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΑΜΟΥ,  εθελοντική αιμοδοσία , καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών) που στόχο είχαν την καλλιέργεια της ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης  στους/στις μαθητές/μαθήτριες της Κισάμου.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του σχολείου αναφέρει:

«Ως διευθυντής του σχολείου οφείλω να ευχαριστήσω:

*Την εκπαιδευτικό κα Μ. Σοκόλη και τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος «Κομμωτικής Τέχνης» για την υλοποίηση της δράσης.

*Την αναπληρώτρια ΤΕ Κομμωτικής εκπαιδευτικό του σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2020-21 κα Φ. Κιντζονίδου η οποία ξεκίνησε και συνεχίζει να στηρίζει τη συγκεκριμένη δράση  παρότι δεν εργάζεται πια στο σχολείο μας.

*Τις εθελόντριες – δωρήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για  μία ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, μία πολύτιμη προσφορά μεγάλης αξίας.

Νεκτάριος Ζουριδάκης

Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου-Μητροπολίτης “Ειρηναίος Γαλανάκης”ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ