Γεύση - Ψυχαγωγία Δήμος Πλατανιά

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στην Καληδωνία

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι σε «κρυμμένα μονοπάτια», με τη βιολονίστρια Μαρία Μανουσάκη και το κουαρτέτο της, την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 20:30, στη Λιθόκτιστη Κρήνη Οικισμού Καμάρας – Καληδωνίας στη Δ.Ε Κολυμπαρίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακές Κρητικές μελωδίες, συνδυασμένες με νότες Νεοϋορκέζικης τζαζ και μουσικά στοιχεία της Μέσης Ανατολής. Οι διακεκριμένοι και πολυπολιτισμικοί μουσικοί του σχήματος, δίνουν το δικό τους χρώμα στις συνθέσεις της κ. Μανουσάκη. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μια ηχητική γιορτή έντονων και διαφορετικών ακουσμάτων ήχων από τη μια, καθώς και εκφραστικών μελωδιών από την άλλη. Θα παίξουν οι μουσικοί, Μαρία Μανουσάκη (βιολί), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πιάνο), Μιχάλης Ευδαίμων (μπάσο), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Κυριάκος Σταυριανουδάκης (λαούτο).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον ιό COVID 19.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στον χώρο της εκδήλωσης 15 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξη, καθώς θα υπάρχει συγκεκριμένος και περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν