ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εμβολιασμός: Αριθμός – ρεκόρ για την τρίτη δόση – Πόσα ραντεβού κλείστηκαν

Τα νεότερα στοιχεία από την πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών που έχουν ήδη κάνει την δεύτερη δόση, να προχωρήσουν και στην αναμνηστική 3η δόση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί στις 10:00 είχαν κλειστεί 193.000 ραντεβού για την τρίτη δόση και 8.300 νέα ραντεβού για την πρώτη δόση του εμβολίου.
Μικρές καθυστερήσεις στην πλατφόρμα

Η μεγάλη επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα ήταν δεδομένη, καθώς μεγάλος όγκος πολιτών έσπευσε να εξασφαλίσει το ραντεβού για την τρίτη δόση, καθώς πλησιάζουμε την περίοδο των γιορτών. Τα social media “πλημμύρισαν” από τις φωτογραφίες από επιβεβαιωμένα ραντεβού. Όπως αναφέρουν αναγνώστες του enikos.gr υπήρξε μια δυσκολία να εντοπίσουν διαθέσιμο ραντεβού για τρίτη δόση με Moderna.

Όσοι θέλουν να εμβολιαστούν με Pfizer δεν είχαν καμία δυσκολία να εξασφαλίσουν το τρίτο ραντεβού τους ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, όσοι όμως θέλουν να κάνουν Moderna θα πρέπει να είναι λίγο πιο υπομονετικοί καθώς η διαθεσιμότητα τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ ήταν περιορισμένη.

Όπως τόνισε σε πρωινή συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, ο κ. Θεμιστοκλέους η πλατφόρμα άντεξε στον μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας, ενώ παρατηρήθηκαν μικροπροβλήματα που διορθώθηκαν.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ