Δήμος Πλατανιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στον Δήμο Πλατανιά

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στον Δήμο Πλατανιά έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησαν, με θέμα: «Καμιά αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού!».

Την εκδήλωση άνοιξε το στέλεχος του Κόμματος, Παπαδοκωνσταντάκης Κώστας, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, Δημήτρης Ανθούσης, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ομιλία του τόνισε πως το ΚΚΕ απευθύνεται σε όσες και όσους «δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό», σε όσες και όσους αγανακτούν, δε συμβιβάζονται με τη σημερινή κατάσταση και τους καλεί να κάνουν το βήμα και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ σε όλες τις επερχόμενες μάχες, στο κίνημα, στους αγώνες, στις κάλπες, παντού!

©Ηλίας Σωτηρόπουλος

Υπενθύμισε ότι, αν κάτι αποδείχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, την περίοδο της πανδημίας, στις εστίες αντίστασης στους χώρους δουλειάς, στις μεγάλες φυσικές καταστροφές είναι πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ισχυρό ΚΚΕ.

Ο ομιλητής ανέφερε επίσης πως: «Και εδώ στον Πλατανιά υπάρχει πλούσια πείρα από τη συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων και τον θετικό δρόμο που αυτή άνοιξε για όσους ζουν και εργάζονται στον Δήμο μας, μέσα από τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε μια σειρά ζητήματα, όπως τις καταστροφές του 2019 και τον αγώνα για αποκατάσταση και στήριξη των πληγέντων, στην Παιδεία για σειρά προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη σχολική στέγη, τις υποδομές, την υποστελέχωση. Στην Υγεία με επίκεντρο τα αγροτικά ιατρεία και την αναβάθμισή τους. Στις δίκαιες διεκδικήσεις των βιοπαλαιστών αγροτών. Στο ζήτημα των δημοτικών τελών, όπου οι κάτοικοι του Πλατανιά πληρώνουν 4,5 εκ. ευρώ. Και συνολικά απέναντι στη λογική που οι δήμοι γίνονται συνέχεια του κεντρικού κράτους, ενισχύοντας την ανταποδοτικότητα και μετακυλώντας το βάρος στις πλάτες του λαού. Όλα τα παραπάνω αποτελούν ζητήματα για τα οποία δώσαμε κοινές μάχες και αγώνες και αναδείχθηκαν μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο με τους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και στη Βουλή με τις παρεμβάσεις του Βουλευτή του Κόμματος στο νησί μας. Σε αυτό τον δρόμο σας καλούμε να συνεχίσουμε και από δω και μπρος. Στον δρόμο που περνάει και μέσα από την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, που αντικειμενικά αποτελεί ασπίδα για τον λαό μας σήμερα και ελπίδα για το αύριο. Απέναντι λοιπόν στα διλήμματα και στο πρόγραμμα που μας ετοιμάζουν τη επόμενη μέρα, που αποδεδειγμένα θα είναι αντιλαϊκό από όποια αστική κυβέρνηση κι αν προκύψει, αφού όλοι τους είναι δεμένοι πισθάγκωνα στο άρμα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του ΟΟΣΑ και την ικανοποίηση των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, απαντάμε ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ σε αυτή την πολιτική! Ο λαός να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις, να βγει στο προσκήνιο, με δυνατό ΚΚΕ!».

©Ηλίας ΣωτηρόπουλοςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ