Δήμος Κισάμου ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκλογές στον Σύλλογο Κισαμιτών Αττικής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής «Η ΚΙΣΑΜΟΣ», καλεί τα μέλη του Συλλόγου, σε Γενική Απολογιστική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, από ώρα 10.30 π.μ. έως 4.30 μ.μ., στην αίθουσα της Μακεδονικής Εστίας (Νοταρά 8-10, Δ’ όροφος – πάνω από τα γραφεία του Συλλόγου μας, τηλ. 210 3824556).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Απολογισμός απερχομένου Δ.Σ.

2. Έκθεση για την οικονομική διαχείριση από την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 4.30 απογευματινή ώρα, αλλά επειδή η αίθουσα της Μακεδονικής Εστίας μας παραχωρείται μέχρι τις 3.30 μ.μ., η ψηφοφορία θα συνεχιστεί στο γραφείο του Συλλόγου μας στον 2ο όροφο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί ταμειακά με την εξόφληση των συνδρομών των δύο τελευταίων ετών. Η εξόφληση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 30), όποιο μέλος θέλει να είναι υποψήφιο για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. καταθέτει έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας τέσσερις μέρες πριν την Γ.Σ., δηλαδή μέχρι και 15/11/2023 και ώρα 4μ.μ. Προς διευκόλυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση υποψηφιότητας στο fax 2103803490 ή να καταθέσουν στο γραφείο του Συλλόγου, που θα είναι ανοικτό την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, ώρες 3 – 4.30 μ.μ.

Καλούμε όλους τους Κισαμίτες της Αττικής να έλθουν να πλαισιώσουν τον Σύλλογο, να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία και τους προτρέπουμε να θέσουν υποψηφιότητα.

Το καταστατικό παρέχει σε όλους τους Κισαμίτες της Αττικής το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Η παρουσία και η συμμετοχή σας, δικαιώνει τις προσπάθειές μας και δίνει δύναμη για συνέχεια και εξέλιξη του Συλλόγου. Η συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο επίσης δίνει πνοή ανανέωσης και ενίσχυσης του Δ.Σ.

Οι Κισαμίτες έχουμε τον Σύλλογό μας, έναν Σύλλογο με μακρόχρονη ιστορία, τον οποίο πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό και δυνατό για να συνεχίσει την πορεία του. Είναι η συνέχεια της Κισάμου στην Αττική, είναι η ευκαιρία να συναντιούνται οι παλιοί και να γνωρίζονται μεταξύ τους οι πιο νέοι συντοπίτες μας. Μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου μας, η ψυχή μας μένει κοντά στον τόπο της καταγωγής μας και οι αξίες του, τα ήθη και τα έθιμα παραμένουν ζωντανά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει απαρτία (σ’ αυτό διευκολύνει το Καταστατικό) και δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής της Γεν. Συνέλευσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία τα μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος είναι στη διάθεσή σας στο τηλ. 6974 – 451.462.

Σας περιμένουμε όλους… ΕΛΑΤΕ!!! Και θα χαρούμε να έχουμε καινούργια μέλη τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ