Γεύση - Ψυχαγωγία ΚΡΗΤΗ

Δύο Κρητικοί είδαν καρέκλες να γυρίζουν, στο “Voice”

Δύο νέοι καλλιτέχνες από την Κρήτη κατάφεραν να κάνουν τους Coaches του Voice να γυρίζουν, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της πορείας τους στο talent show.

Το μουσικό show επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ, με το πρώτο, χθες, επεισόδιο των Blind Auditions. Οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece» πήραν τις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα και την Κύπρο επιδιώκουν και φέτος με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

Η Μάιρα Σηφάκη, μουσικός και ζωγράφος από το Ηράκλειο, έδειξε από την πρώτη στιγμή τις φωνητικές της ικανότητες, ερμηνεύοντας το “Dance Monkey”, αλλά και το ελεύθερο πνεύμα της! Για εκείνη γύρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς και αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Σε πιο παραδοσιακά κρητικά μονοπάτια κινήθηκε ο Στάθης Στιβαχτάκης, ο οποίος ανέβηκε στο stage του “Voice”, ενώ από το σπίτι τον παρακολουθούσε η σύζυγος με τους δύο γιους του – ο μικρότερος, μάλιστα, μόλις 10 ημερών. Ο 33χρονος ερμήνευσε “Το Κοπέλι και ο Δράκος” εντυπωσιάζοντας τους κριτές και κυρίως τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος γύρισε αμέσως την καρέκλα του, “κατακτώντας” τον μάλιστα στην ομάδα του.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ