Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού λειτουργούν και πάλι ΚΕΠ και Οικονομική Υπηρεσία

Ο Δήμος Πλατανιά σας ενημερώνει ότι μετά από κρούσματα του κορωνοϊού, που ανιχνεύθηκαν σε εργαζόμενους, στην Διεύθυνση ΚΕΠ και στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών στο Γεράνι,

Το Τμήμα  ΚΕΠ στο Γεράνι θα εξυπηρετεί μόνο μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση ( τηλ.επικ/ας: 2821340041) έως και την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Η τηλεφωνική προσυνεννόηση  είναι απαραίτητη, καθόσον για το διάστημα αυτό το Τμήμα θα στελεχώνεται από μια μόνο υπάλληλο.

Το Τμήμα Προϋπολογισμού  & Εξόδων θα παραμείνει κλειστό έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες Υπηρεσίες του Δήμου στο Δημαρχείο στο Γεράνι, θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ (/τ.Β/13-3-2021)   για τα μέτρα πρόληψης κατά του COVID 19 καθώς  και μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ,  δηλαδή μόνο με  τηλεφωνικά ραντεβού ( στα τηλ. επικοινωνίας: 2821340014 & 2821340017) και για επείγουσες περιπτώσεις με το αναγκαίο προσωπικό.

Επίσης ο Δήμος Πλατανιά προέβη σήμερα,  σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της 7ης ΥΠΕ, σε δωρεάν τεστ ανίχνευσης του ιού COVID 19, όπου σε σύνολο 255 test, ανιχνεύθηκαν 7 θετικά.

Ο Δήμος Πλατανιά παρακαλεί τους Δημότες του, όπως τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας, προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης στην “Κοινότητα”, αλλά και για την προστασία της Υγείας όλων μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ