Δήμος Πλατανιά

Δήμος Πλατανιά: Αγορά 150 Tablets και παραχώρηση στις Σχολικές Μονάδες

Ο Δήμος Πλατανιά, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και ομόφωνες αποφάσεις των Συλλογικών του οργάνων, προμηθεύτηκε, με ίδιους πόρους, ηλεκτρονικό εξοπλισμό (150 Tablets υψηλών προδιαγραφών, τα οποία παραχώρησε προς τις Σχολικές του Επιτροπές(.

Είχε προηγηθεί από τους προέδρους των Επιτρόπων κ. Ιωάννη Δαράκη της Δευτεροβάθμιας και κ. Χρυσάνθης Μαραγκουδάκη  της Πρωτοβάθμιας, επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολικών μας μονάδων, προκειμένου να υπάρχει προσδιορισμός των αναγκών και ιεράρχηση ικανοποίησης τους.

Ο δήμαρχος Πλατανιά κατά την παράδοση των tablets , στους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, σημείωσε ότι “ο Δήμος Πλατανιά για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε  σε ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και ότι ο παρεχόμενος εξοπλισμός στα σχολεία μας, θα μπορεί να χρησιμοποιείται για κάθε εκπαιδευτική χρήση και να δώσει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να αναβαθμίσουν τους τρόπους της εκπαιδευτικής διαδικασίας”.

Τέλος, ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα το προηγούμενο  Σαββατοκύριακο, έγιναν όλες  οι συνιστώμενες και απαιτούμενες παρεμβάσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε όλες τις Σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ