Δήμος Κισάμου

Δήμος Κισάμου: “Ο πρώην δήμαρχος κάνει φθηνή αντιπολίτευση” – Επιστολή αντιδημάρχου

Σε σχόλιο του πρώην δημάρχου Θ. Σταθάκη στα social media, απαντά με επιστολή του ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μαυροδημητράκης, αναφέροντας:

“Καλό θα είναι κάποτε να μπει μια τάξη και να εναρμονίσουμε τις ιδέες και τα σχέδιά μας με την πραγματικότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σταματήσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας από το νέο τρόπο πολίτευσης και αντιπολίτευσης του Facebook του να βλέπουμε παντού ίντριγκες,, δράκους, κλέφτες και κλεπταποδόχους.

Επειδή το κακό έχει πια παραγίνει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαξιώνει στο Facebook  κάθε ενέργεια της Δημοτικής αρχής ακόμη κι αν εφαρμόζει αποφάσεις του Δ.Σ. που έχουν ληφθεί επί των ημερών του, να του θυμίσουμε ότι  στις 12-2-15 ο ίδιος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. και ελήφθη απόφαση (αρ. πρωτ. 1512)  ότι «το εισιτήριο εισόδου στον Μπάλο θα καλύπτει δαπάνες βελτίωσης υποδομών» μεταξύ των οποίων υποθέτω ότι συμπεριλαμβάνει και το πράσινο σε όλες τις διαδρομές εισόδου.

Βέβαια δικαίωμά του είναι να μην έχει δει μέχρι σήμερα την βελτίωση του πρασίνου σε όλες τις διαδρομές από το Λιμάνι και μέχρι την Καλυβιανή στο δρόμο προς Μπάλο.Μήπως θα ήθελε να αναφέρεται και από ποια σε ποια χιλιομετρική θέση θα διατεθούν τα χρήματα;

Σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα είναι να σταματήσει με «έτσι κι αλλιώς» αναρτήσεις στο Facebook να δημιουργεί αρνητικές και ψευδείς εντυπώσεις και «υποψίες» κακοδιαχείρισης από τους εκλεγμένους εμπλέκοντας και δημοτικούς υπαλλήλους με κατηγορίες που θα διαβαστούν μεν αλλά η ανασκευή των οποίων δεν θα διαβαστεί.  Λίγη προσοχή δεν βλάπτει ακόμη και στην φτηνή αντιπολίτευση.

Αρμόδιος αντιδήμαρχος

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ    

ΥΓ.  Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλή λευτεριά από τις μάσκες του COVID 19 αλλά και όχι μόνο”.