Δήμος Πλατανιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Ανθούσης: “Οι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη στάση του κ. Μαλανδράκη”

Οι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Γιάννη Μαλανδράκη
Ο κ. Γιάννης Μαλανδράκης, αφού εξάντλησε όλες τις πιθανότητες και όλα τα χρονικά περιθώρια με στόχο να μεταπηδήσει αλλού πολιτικά, αποφάσισε σήμερα, Μ. Πέμπτη, να ανακοινώσει την απόφασή του ότι «θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Δήμο Πλατανιά».
Τον ίδιο Δήμο Πλατανιά, από τον οποίο ήθελε να αποχωρήσει και μάλιστα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να το επιτύχει, επιδιώκοντας ωστόσο να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο μιας πολιτικής απλής διαχείρισης, που μόνο τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών δεν εξυπηρετεί.
Τον ίδιο Δήμο Πλατανιά, τον οποίο «υπηρετεί» από το 2011, χάρη στην ψήφο εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των κατοίκων του, με τον γνωστό φτωχό απολογισμό έργου από μία κουρασμένη, άνευρη και υπάκουη Δημοτική Αρχή. Τους ίδιους κατοίκους, στους οποίους ο κ. Μαλανδράκης ήθελε εναγωνίως να «κουνήσει μαντήλι», για λόγους μικροπροσωπικών φιλοδοξιών και μόνο.
Οι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά, πρωτίστως αυτοί, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τη συνολική στάση του κ. Γιάννη Μαλανδράκη όλους τους προηγούμενους μήνες. Και να του στείλουν το δικό τους μήνυμα στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ένα μήνυμα ότι έγινε «κατάχρηση» αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης, η οποία έχει διαρραγεί σήμερα με δική του ευθύνη αποκλειστικά.
Θα είναι ένα μήνυμα ειλικρίνειας και αξιοπρέπειας.
Δημήτρης Ανθούσης
«Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ