ΚΡΗΤΗ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα επιστρέψει πριν την προκαθορισμένη αναγραφόμενη ώρα.

Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες, κατά τις οποίες θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση:

Στα Χανιά

  • Από 8:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ. στον Δήμο Αρμένων, στις περιοχές Καλάμι, Κυανή Ακτή, Καλύβες (περιοχή Ποταμού Κοιλιάρη, περιοχή SYNKA, Κέντρο χωριού, ΚΕΠ Καλύβων).

Στο Ρέθυμνο

  • Από 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στις περιοχές Σούδα Σελλίων.

Στο Ηράκλειο

  • Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στα χωριά Αγ. Μύρων και Πυργού. Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
  • Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Λ. Κνωσσού, στην περιοχή του s.m. Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ. Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου. Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ. Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ. Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.
  • Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στη Λ. Κνωσσού, στην περιοχή του s.m. Σκλαβενίτη από την οδό Βέροιας έως την οδό Κίμωνος, Κίμωνος από την οδό Μελ. Πηγά έως την οδό Σκεπεντζή και στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Κίμωνος μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου. Επίσης στην οδό Αλεξανδρείας από την οδό Σήφακα μέχρι την λεωφ. Κνωσσού και στην οδό Σήφακα από την οδό Μ. Γεωργιάδη μέχρι την οδό Αλεξανδρείας.
  • Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες. Στον οικισμό Νίσση, στην Ι. Μ. Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
  • Από 3:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμου Ηρακλείου, στα χωριά Αγ. Μύρων και Πυργού. Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ. Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ