Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Χανίων και Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.
Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες, κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης:
Στα Χανιά
- Από 8:30 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Βάμου, στο Κόκκινο Χωριό (όλη η περιοχή γύρω από Adeste Villas).
- Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Βάμου, στο Καλαμίτσι Αμυγδάλου (Καλογερόπουλος).
Στο Ηράκλειο
- Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Πέρι, στις περιοχές των θερμοκηπίων Μαυράκη και Κουλεντάκη και στις περιοχές των αρδευτικών Μανιδάκη, Τυράκη, Κτιστάκη, Δρυμισκιανάκη, Μουρτζάκη, Μπαστάκη και Κατεχάκη.
- Από 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Σίβας στην περιοχή της ιδιοκτησίας Αποστολάκη.
- Από 1:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού στο χωριό Πόμπια του Δ. Φαιστού στην περιοχή του εργοταξίου Βολικού Παν.






















