Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Χριστούγεννα στα Χανιά»: Απόψε στις 7.30 μ.μ. η φωτοδότηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων στο Ενετικό λιμάνι

Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, για τα Χριστούγεννα 2022 και την Πρωτοχρονιά 2023, θα σηματοδοτήσει η φωτοδότηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Η τελετή για τη φωτοδότηση του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου, θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:30, στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, όπου ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα κηρύξει την έναρξη της γιορτινής περιόδου και των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Χανίων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εορταστικά τραγούδια-κάλαντα από την Παιδική-Εφηβική Χορωδία του Δήμου Χανίων και γιορτινές μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, ενώ μετά το άναμμα του δέντρου θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα του Μάνου Μαλαξιανάκη. Πολλές εκπλήξεις και κεράσματα, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, να γιορτάσουμε μαζί!

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ