Νομός Χανίων

Χανιά: Ζευγάρι τουριστών «εγκλωβίστηκε» στα Σεϊτάν Λιμάνια

Νεαρό ζευγάρι πήγε για κολύμπι στην ειδυλλιακή και άκρως γραφική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια του νομού Χανίων, καθώς ήθελαν να απολαύσουν την ακτή χωρίς την πολυκοσμία της ημέρας.

Αλλά δεν υπολόγισαν τα βράχια και το δύσβατο της περιοχής με αποτέλεσμα, μόλις έπεσε η νύχτα, να «εγκλωβιστούν» εκεί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν το ζευγάρι των νεαρών Πορτογάλων (22 ο άνδρας και 21 η γυναίκα) ζήτησαν βοήθεια, μέσω του 112, για να ανέβουν το χωμάτινο μονοπάτι που οδηγεί από την παραλία στο δρόμο όπου είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο τους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και 2 Πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να πάρουν τους τουρίστες, οι οποίοι σημειώνεται ότι είναι καλά στην υγεία τους. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ.

 

Σημειώνεται πως τέτοια συμβάντα σημειώνονται στο νησί τα καλοκαίρια και υπάρχουν παρόμοια περιστατικά, αλλά και πολύ σοβαρότερα με τραυματισμούς κι αυτό γιατί πολλοί επισκέπτες δεν γνωρίζουν το δύσβατο και το επικίνδυνο διαφόρων περιοχών του νησιού, αλλά παρ’ όλα αυτά ρισκάρουν να βρεθούν σε αυτές.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ