Νομός Χανίων

Χανιά: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, Αστυνόμος Β’ Νίκος Ξανδουδάκης.

Σε ανάρτηση αστυνομικού των Χανίων εκφράζονται οι ευχαριστίες τόσο του Προέδρου όσο και των μελών της Ένωσης σε εκείνους που ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του αλλά και σε εκείνους που τον φρόντισαν.

τραυματίστηκε ο Αξιωματικός

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

“ΜΕΤΑΦΕΡΩ τις ευχαριστίες και την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του Προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ΞΑΝΘΟΥΔΆΚΗ Νικολάου συνεπεια τροχαίου ατύχηματος που είχε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 12η μεσημβρινη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ το προσωπικό του ΕΚΑΒ που με ταχύτητα τον μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Άγιος Γεώργιος το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό μαζί και τους επιμελητές/διευθυντές που προσέτρεξαν άμεσα στο πλευρό του τον κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ Χαρίτων διευθυντη Ω.Ρ.Λ. που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και όλες τις ιατρικές κατά ειδικότητα προβλεπόμενες υπηρεσίες τους ορθοπαιδικες, παθολογικες, κάθε είδους εξετάσεις κ.τ.λ.

Ευχαριστεί τους συναδέλφους του του τμήματος Τροχαίας Χανίων που επιλήφθηκαν του περιστατικού άμεσα και χωρίς χρονοτριβή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ επίσης τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ επίσης τον Αντιστράτηγο Νοτίου Ελλάδος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κ. και τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο ΡΟΥΤΖΑΚΗ Α. καθώς και τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ επίσης όλους τους συναδέλφους του Αστυνομικούς της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ Αστυνομίας Χανίων που προσέτρεξαν και ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ να μάθουν νέα της υγείας του με κάθε τρόπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ επίσης και τον Πάτερ Γεώργιο Τζομπανάκη, εφημέριο της Αγίας Τριάδας στο Βαμβακόπουλο και Εφημέριο του Μοναστηριού Άγιος Γεώργιος Χαρωδια.

ΠΡΌΕΔΡΕ να σου ευχηθώ και εγώ ταχεία ανάρρωση, ΣΙΔΕΡΈΝΙΟΣ πάλι γρήγορα, να γυρίσεις αστραπιαία κοντά μας τόσο στα καθήκοντά σου όσο και σε αυτούς που σε ΑΓΑΠΟΥΝ”.