Νομός Χανίων

Χανιά: Τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε η Βούλα Πατουλίδου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βούλα Πατουλίδου.

Η κα Πατουλίδου βρίσκεται στα Χανιά ως επίσημη προσκεκλημένη του Παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, όπου θα τιμηθεί η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης για την παραδειγματική προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητές τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυνατότητες ανάπτυξής τους. Αναφέρθηκαν επίσης τα αθλητικά κατορθώματα της κας Πατουλίδου και η ανάγκη γενικότερης προαγωγής του αθλητισμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ώστε να αποτελέσει βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας.

Ο κ. Καλογερής συνεχάρη επίσης την κα Πατουλίδου για τις δράσεις της που στοχεύουν στην εξάπλωση του εθελοντισμού με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ