Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χανιά: Θλίψη με τον θάνατο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη – Πότε θα γίνει η κηδεία του

Η είδηση θανάτου του αγαπημένου Χανιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη, έχει σκορπίσει θλίψη εκτός από την οικογένειά του – την σύζυγο και τα τρία παιδιά του – αλλά και στην τοπική κοινότητα και τον πολιτικό κόσμο. Ο βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης, έφυγε από την ζωή χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 57 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Οικογένεια, φίλοι, ψηφοφόροι και πολιτικοί, θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Χανιώτη βουλευτή, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στον οικογενειακό τάφο δίπλα στον πατέρα του.

 

Με αφορμή την είδηση θανάτου του Βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συλλυπητήριο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει:

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε στην οικογένεια και του οικείους του, τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια και κηρύσσουμε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα πένθους για τον Δήμο Χανίων, την ημέρα που θα τελεστεί η κηδεία».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ