Νομός Χανίων ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χανιά: Συνάντηση Δημάρχου Π. Σημανδηράκη, με τον μεγάλο Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα

Έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία της Ελλάδας, τον τρεις φορές χρυσό και μια φορά χάλκινο Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα, υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.  

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την ιδιαίτερη του χαρά για τη συνάντηση με «τον αγαπημένο των Ελλήνων», όπως χαρακτήρισε τον μεγάλο Ολυμπιονίκη, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, που έχει προσφέρει μεγάλες χαρές αλλά και έμπνευση στους Έλληνες. «Βρίσκεται εδώ έχοντας να αναφέρει μεγάλους δεσμούς με τα Χανιά ως αθλητής και ως άνθρωπος. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να του ευχηθούμε να έχει επιτυχίες σε όλους τους στόχους του και πάντα να γνωρίζει ότι τα Χανιά θα έχουν την αγκαλιά τους ανοιχτή να τον υποδέχονται και να καμαρώνουν για τα επιτεύγματα, που έχει καταφέρει αλλά και τις μελλοντικές επιτυχίες, που θα έρθουν», τόνισε ο κ. Σημανδηράκης.

Από την πλευρά του ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας ότι με τα Χανιά συνδέεται από παλιά, καθώς «εδώ ξεκίνησε η προετοιμασία για τις μεγάλες επιτυχίες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Πάντα τα Χανιά είναι τα αγαπημένα μου, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και την αγάπη σας», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κορυφαίος αθλητής.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ