Νομός Χανίων ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χανιά: Ορκωμοσία νέων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Κοινότητα

Χανίων ενώπιον του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα δημοτικού συμβούλου, ως μέλος της παράταξης «Όνειρο είναι τα Χανιά». Ο κ. Ζερβάκης καταλαμβάνει τη θέση του Σόλωνα Κατσικανδαράκη, έπειτα από την παραίτηση του δευτέρου.

Παράλληλα, τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Χανίων ορκίστηκε και ο Αντώνης Κουλουμπής, ως μέλος της παράταξης «Για τα Χανιά».  Ο κ. Κουλουμπής αναλαμβάνει τη θέση της Αντωνίας Ζερβουδάκη, η οποία παραιτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στο περιθώριο της ορκωμοσίας τόνισε ότι πρόκειται για μία σημαντική στιγμή για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων και για τη Δημοτική Κοινότητα, «καθώς δύο νέα μέλη αναλαμβάνουν καθήκοντα. Θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία των δύο νέων συμβούλων, τόσο του Στέλιου Ζερβάκη όσο και του Αντώνη Κουλουμπή, με τη βεβαιότητα ότι θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη θετική εικόνα, που αποτυπώνεται στα δημοτικά συλλογικά όργανα αυτήν την πρώτη περίοδο λειτουργίας τους».

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Ζερβουδάκη, Αντώνης Ι. Βαρδάκης, Μιχάλης Τσουπάκης και Νεκτάριος Ψαρουδάκης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημ. Σύμβουλος Μιλτιάδης Κλωνιζάκης, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος, Σοφία Ελευθεριάδου-Παπαδάκη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ