Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χανιά: «Ο Λαγός και η Χελώνα» – Αισώπου μύθοι στα Λενταριανά

Μπορεί να είναι σύγχρονο ένα παραμύθι που γράφτηκε χιλιάδες χρόνια πριν; Ναι, αν μιλάμε για τον Αίσωπο, ο οποίος παραμένει διαχρονικός και ψυχαγωγικός στο πέρασμα των αιώνων. Τα παραμύθια του παραμένουν τα πλέον δημοφιλή, αντέχουν στον χρόνο και μας δίνουν μαθήματα ζωής.

Σ’ αυτές τις αγαπημένες ιστορίες των παιδιών  ανήκει και «Ο λαγός και η Χελώνα», που μας μαθαίνει με βιωματικό τρόπο ότι το φυσικό ταλέντο δεν αρκεί και συχνά η κοπιαστική προσπάθεια κερδίζει. Έτσι η υπομονετική χελώνα μας, η Σταματία, θα κερδίσει τον αλαζονικό λαγό, τον Γρηγόρη στον αγώνα δρόμου, που θα διαγωνιστούν.

Ο ΛΑΓΟΣ είναι γρήγορος πολύ, αλλά η ΧΕΛΩΝΑ επιμένει και προσπαθεί! Ποιος άραγε πρώτος θα βγει;

Οι ηθοποιοί μας παίζουν και τραγουδούν με ζωντανή μουσική επί σκηνής και ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν κόσμο γεμάτο γνώση, χαρά, σοφία και φαντασία.

Αυτό το παραμύθι αποφάσισε να ανεβάσει η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ η οποία για 17η συνεχή χρόνια το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 θα ταξιδέψει σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επαγγελματίες ηθοποιοί: Στέλλα Μπονάτσσου, Γιώργος Παππάς, Αλέξανδρος Παππάς και η Aιμιλία Βαλή

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο ΠΑΡΚΟ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ – ΧΑΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ – Ώρες παραστάσεων: 7 μ.μ. & 9 μ.μ.

Προπώληση 8€ / Ταμείο 9€ – Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο “LIBRAIRIE” (Ανδρέα Παπανδρέου 75) & στο VIVA.GR

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης

Θεατρική Διασκευή: Ελένη Καρβέλη

Μουσική: Γιώργος & Αλέξανδρος Παππάς

Σκηνικά: Παναγιώτης Χριστόπουλος

Κοστούμια: Costume

Δημιουργικό: AMA2E

Περιοχή συνημμένων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ