Νομός Χανίων

Χανιά: Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση 52χρονου στη Γαύδο

Ο Νίκος Κουπάλογλου 52 χρόνων, πατέρας τεσσάρων παιδιών, εξαφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019, από το νησί όπου έμενε τελευταία.

Σύμφωνα με το nikolouli.gr, ο 52χρονος εργαζόταν ως ψαράς και δύτης, ενώ ήταν και πολύ καλός κολυμβητής, καθώς παλαιότερα είχε υπηρετήσει στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Τα ρούχα του βρέθηκαν κοντά στην ακτή της παραλίας Λαυρακά της Γαύδου. Ωστόσο, οι φίλοι του θεωρούν αδύνατο το ενδεχόμενο να έχει πνιγεί στη θάλασσα και τον αναζητούν μέχρι και σήμερα.

Το κινητό και τα προσωπικά του έγγραφα εντοπίστηκαν στο κατάλυμα όπου έμενε στην παραλία που χάθηκε.

«Είχε μόνο φίλους…»

Οι φίλοι του αγνοούμενου άνδρα σε μία προσπάθεια να βρουν τι του έχει συμβεί, συσπειρώθηκαν και κινητοποιήθηκαν. Καθώς οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από Λιμενικό, Πυροσβεστική και αστυνομία απέβησαν άκαρπες, αποφάσισαν να απευθυνθούν στο «Τούνελ».

Οι ίδιοι μιλούν για έναν γενναιόδωρο και περήφανο άνθρωπο, που δε δημιουργούσε προβλήματα, ούτε είχε διαφορές με κανέναν.

«Ο Νίκος ερχόταν στη Γαύδο με ένα φουσκωτό από το Φραγκοκάστελο, όπου ήταν η βάση του. Στην αρχή πηγαινοερχόταν, μετά όμως επειδή του άρεσε πολύ, αποφάσισε να εγκατασταθεί εδώ. Δεν πιστεύω πως μπορεί να έχει πνιγεί ούτε να έκανε κακό στον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά στενός του φίλος που διατηρεί καφενείο στο νησί.

Ο Νίκος Κουπάλογλου έχει ύψος 1.73, γαλαζοπράσινα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά. Η δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία έγινε από τους φίλους του.

#ΚΡΗΤΗ

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ