Νομός Χανίων

Χανιά: Κατηγόρησαν την ΚΟΜΥ για έλλειψη υπευθυνότητας – Η απάντηση της Ομάδας

Πριν από μερικές ημέρες μία γυναίκα πήγε στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Χανίων ώστε να διενεργηθεί rapid test στην ίδια, τα παιδιά και τα ανήψια της.

Το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και δημιούργησε αρκετά επικριτικά σχόλια.

 

Στον σχολιασμό που ακολούθησε θέλησε να δώσει και τη δική της απάντηση η ομάδα λήψης Βιολογικού ελέγχου της ΚΟΜΥ Χανίων που ανέφερε:

“Θα θέλαμε και εμείς να δώσουμε την δική μας οπτική με την σειρά μας ως εργαζόμενοι της ΚΟΜΥ ΧΑΝΙΩΝ, μετά από το ατυχές συμβάν που συνέβη στον προαύλιο αίθριο χώρο του δημαρχείου Χανίων. Η ομάδα μας, εδώ και δύο χρόνια από την αρχή της πανδημίας έχει υποστηρίξει όλον το νομό Χανίων με δύσκολες εργασιακές συνθήκες, με κίνδυνο της ατομικής μας υγείας σε πολύωρες λήψεις, σε ακραίες καιρικές συνθήκες να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Είναι άδικο να κατηγορούμαστε για κακή και ανάρμοστη συμπεριφορά και για μη εξυπηρέτηση λόγω κούρασης. Είμαστε πάντα «παρών» με 6ήμερες λήψεις για να εξυπηρετήσουμε τον νομό μας όσο το δυνατόν γίνεται, όπου μας έχουν ανάγκη, σε δομές, σε σχολεία, σε κατασκηνώσεις, σε απομακρυσμένα και δύσβατα χωριά και οπουδήποτε αλλού μας έχει ζητηθεί.

Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν έχουμε την στήριξη, την κατανόηση και την αναγνώριση του κόσμου στη προσπάθεια αυτή κάτι που για εμάς είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο.

Με εκτίμηση,ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ