Νομός Χανίων

Χανιά: Ενημέρωση από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών για τα πρώτα self-test

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων βρίσκεται πολλές δεκαετίες στο πλευρό του επιστήμονα φαρμακοποιού, σταθερά κι αθόρυβα δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

Σας ενημερώνουμε ότι ως η μοναδική φαρμακαποθήκη του νομού μας και μια από τις μεγαλύτερες της Κρήτης, συμμετέχουμε στην αποθήκευση και διανομή των self- test σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται δίχως κανένα οικονομικό όφελος για το Συνεταιρισμό, αντιθέτως κινητοποιούμε το σύνολο των δυνάμεων μας για να εξασφαλίσουμε τις παραδόσεις των test με ταχύτητα κι αξιοπιστία.

Το κέρδος μας θα είναι η συμβολή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας και η έξοδος από την υγειονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών έχει ήδη παραλάβει τα πρώτα self-test, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας θα τα προωθήσει άμεσα στα φαρμακεία.

Τα τεστ θα είναι διαθέσιμα για το κοινό διαμέσου των φαρμακείων μόλις ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα, στη οποία θα δηλώνεται το ΑΜΚΑ του ενδιαφερόμενου και η διανομή θα γίνεται πάντα σύμφωνα με την προτεραιότητα που έχει ορίσει η κυβέρνηση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ