Φοιτητής στα Χανιά

Χανιά : Εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του Πολυτεχνείου

dav

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το Πολυτεχνείο Κρήτης ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριές του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρες 13:00-16:00.

Η εκδήλωση αποτελεί μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές και με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εκπρόσωποι των Σχολών θα παρουσιάσουν το προφίλ της κάθε Σχολής και θα δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ‘’ταυτότητα’’ των Σχολών, τις δραστηριότητες, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γνωριμίας με τις Σχολές.

Οι φοιτητικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο και τις δραστηριότητές τους, με εκπροσώπους που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, την συμμετοχή σε αυτές, ενώ θα λάβουν μέρος και παράλληλα δρώμενα. Οι φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης που συμμετέχουν στο Καλωσόρισμα Πρωτοετών είναι:

 

BEST Chania – Board of European Students of Technology
ESN (Erasmus Student Network-TUC Branch)
IEEE TUC Student Branch
TUC SPE Student Chapter
Ιστιοπλοϊκή Ομάδα
Kινηματογραφική Ομάδα
Λογοτεχνική Ομάδα
Μουσική Ομάδα «ΕΝΤΑΣΗ Live»
Ομάδα Διαλόγου
Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών
Ομάδα Φοιτητών Αιμοδοτών
Ράδιο «Ένταση 93,5»
Σκακιστική Ομάδα
Χοροτεχνείο
TUC Sports
Saves2
Επίσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της εκδήλωσης Καλωσορίσματος, το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει την χαρά να φιλοξενήσει το Chania Film Festival, την AISEC Κρήτης και τους Cretan Gunners!

Το καλωσόρισμα των πρωτοετών γίνεται με την υποστήριξη της εταιρείας “Γρηγόρης’” χορηγού της εκδήλωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ