ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νομός Χανίων

Χανιά: Δύο νέα εντυπωσιακά βίντεο του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος”, από το έπος του 2004 και μετά, ακολουθεί την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ως 12ος παίκτης σε όλα τα μέρη της γης.

Ο Σύλλογός, με μεγάλη προσπάθεια, έχει καταφέρει αυτά τα 16 χρόνια να συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό από εκθέματα και να δημιουργήσει στα Χανιά, σε συνεργασία με τον Δήμο, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Το μουσείο βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στην οδό Τσουδερών 40 και η είσοδος είναι δωρεάν. Να σημειωθεί δε, ότι, με βάση το Trip Advisor, αποτελεί το πρώτο σε δημοφιλία αξιοθέατο των Χανίων, ενώ είναι το τέταρτο στην Ελλάδα!

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει όλη την ιστορία της Εθνικής μας, σε πάνω από 2.000 εκθέματα και 400 φανέλες εθνικών ομάδων, που δεν θα βρει αλλού, καθώς το μουσείο είναι το μοναδικό στο είδος του. Φανέλες, πανό, κασκόλ, παπούτσια, βιβλία, σπάνιες υπογραφές και βέβαια το “τιμημένο” του 2004… όλα αφιερωμένα στον ανώνυμο φίλαθλο της Εθνικής μας που ακολουθεί παντού την γαλανόλευκη.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω προβολής του μουσείου και των δραστηριοτήτων του “Γαλανόλευκου Φάρου”, δημιουργήθηκαν δύο νέα βίντεο παρουσίασης του Μουσείου (στα ελληνικά και στα αγγλικά).

Απολαύστε τα: