ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Νομός Χανίων

Χανιά: Απίστευτη καταγγελία για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων – Τι απαντά η διοίκηση

Το βράδυ της Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, συνέβη ένα πρωτοφανές περιστατικό. Κατά την καταγγελία πάντα, στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών σερνόταν για κάποια ώρα μια αλλοδαπή ασθενής με σκοπό να πάει στην τουαλέτα, αφού κανείς δεν την βοηθούσε. Tην καταγγελία έκανε Χανιώτισσα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μία τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παραβρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν “άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει”.

Η καταγγελία, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να παίρνει θέση και να απαντάει ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

“Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση”, δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ