Νομός Χανίων

Χανιά: Αλλαγή φρουράς στην Πλατεία Δικαστηρίων

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή τόσο για τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, όσο και για τον απερχόμενο Απόστολο Βουλγαράκη.

Ο μεν πρώτος από σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο δε δεύτερος μετά από χρόνια αποχωρεί από μια θέση ευθύνης.

Ο Νίκος Καλογερής από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο γραφείο του στην πλατεία Δικαστηρίων και είχε μια πρώτη ενημέρωση από τον Απόστολο Βουλγαράκη, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες για τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που πρέπει να δρομολογηθούν.

Προτεραιότητα για τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων είναι ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, ένα θέμα που όπως είπε «αφορά όλους τους Κρητικούς και πρέπει να το παλέψουμε όλοι μαζί» .

Παράλληλα στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Νίκος Καλογερής αναφέρθηκε και στις καταστροφές που υπέστη ο Νομός Χανίων τον περσινό χειμώνα, τονίζοντας πως «Υπάρχουν χρήματα αλλά πρέπει να τα αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου όχι μόνο να τις αποκαταστήσουμε αλλά μα τις κάνουμε καλύτερες από πριν». 

Από την πλευρά του ο Απόστολος Βουλγαράκης ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους αντιπεριφερειάρχες και ειδικά στο Νίκο Καλογερή καλά νεύρα όπως είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα όπως σημείωσε ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης: «Μια πρώτη ενημέρωση έγινε σήμερα, ωστόσο έχω πει στο Νίκο Καλογερή, αλλά και στον Περιφερειάρχη Κρήτης ότι ότι χρειαστούν θα είμαι δίπλα τους». 

 

Πηγή : kriti24.gr



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ