Νομός Χανίων

Χανιά – άγρια δολοφονία 53χρονου: Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον κόσμο των ναρκωτικών κάνουν λόγο οι Αρχές – Συνεχίζονται οι έρευνες

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχουν σχέση με ναρκωτικά, κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές, όσον αφορά την υπόθεση δολοφονίας του 53χρονου από τα Χανιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ειδικότερα, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στρέψει τις έρευνες στον κόσμο των ναρκωτικών, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η δολοφονία του 53χρονου δεν έγινε από αγνώστους. Έχει γίνει γνωστό, ότι ο 53χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και η άγρια δολοφονία του πιθανόν να σχετίζεται είτε με χρηματική διαφορά από δοσοληψία ή ακόμα και με κάτι που γνώριζε και απειλούσε να αποκαλύψει. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες προχωρούν με την αξιολόγηση υλικού που έχει συλλεχθεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και με μαρτυρίες ατόμων που πιθανόν είδαν ή άκουσαν κάτι.

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Σμύρνης, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, το βράδυ της Κυριακής, από γείτονες που είδαν την πόρτα μισάνοιχτη.

Το άψυχο σώμα του βρισκόταν στο πάτωμα, ενώ ο ίδιος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και φιμωμένος με μονωτική ταινία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο 53χρονος ήταν χτυπημένος άγρια στην μύτη και τα μάτια, ενώ όπως προκύπτει, αφού τον γρονθοκόπησαν και ενώ ήταν ήδη ημιλιπόθυμος, του έφραξαν την μύτη και το στόμα, μέχρι που βρήκε ασφυκτικό θάνατο.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ