ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Νομός Χανίων

Αυτόπτης μάρτυρας για παράσυρση 21χρονης Χανιώτισσας: «Έβαλε όπισθεν και την ξαναχτύπησε»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 21χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια που παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, που αποκαλύπτει ότι ο οδηγός του ΙΧ έβαλε όπισθεν και ξανά χτύπησε την κοπέλα, ενώ αυτή κείτονταν στο έδαφος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 21χρονη κοπέλα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, ωστόσο ένας οδηγός ΙΧ αρχικά την παρέσυρε, στη συνέχεια -με βάση τη μαρτυρία- έβαλε όπισθεν και την «πάτησε», και μετά έκανε αναστροφή και «εξαφανίστηκε»

«Δουλεύω εδώ στο ψητοπωλείο στην Καμάρα και χθες το βράδυ ακούσαμε έναν θόρυβο. Βγήκαμε απ’ έξω να δούμε τι γίνεται και είδαμε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρασύρει μια κοπέλα και στη συνέχεια χτύπησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έπειτα, ο οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν και ξανά χτύπησε την κοπέλα – την ώρα που ήταν κατάκοιτη στο έδαφος-, ουσιαστικά την «πατάει» και φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα» ανέφερε στο GRTimes.gr υπάλληλος ψητοπωλείου που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο περιστατικό.

#pgnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ