ΕΛΛΑΔΑ

Aυτοκτόνησε Κρητικός πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δείχνουν να καταλήγουν οι Αρχές για την πτώση του άνδρα από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνουν πως ο 38χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Κρήτη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή που ο 38χρονος άνδρας πέφτει στο κενό.

Στο επίμαχο βίντεο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και να παίρνει φόρα, περνώντας πάνω από το προστατευτικό κάγκελο, βάζοντας τέλος στη ζωή του αφού έπεσε στο κενό. Μάλιστα, σημειώνουν πως φέρεται να χτύπησε πρώτα στο περβάζι, ανάμεσα στις πολεμίστρες, και μετά να έπεσε στο έδαφος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον άνδρα να πέφτει από τον Λευκό Πύργο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο Λευκός Πύργος παραμένει κλειστός τόσο για την είσοδο, όσο και για την έξοδο των επισκεπτών.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ