ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 από τον ΑΣΕΠ.

Με τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί και την Ελλάδα να έχει αποκτήσει Κυβέρνηση για την επόμενη 4ετία, η έκδοση της προκήρυξης για προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών – ΕΠΟΠ 2023, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση είχε “παγώσει” διότι κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν τον διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων.

Η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 θα εκδοθεί από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού – ΑΣΕΠ και θα αφορά σύμφωνα με τα όσα έχουν λεχθεί μέχρι στιγμής στην πρόσληψη 1.700 ΕΠΟΠ για τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό).

Διανύοντας το δεύτερο εξάμηνο 2023, εκτιμούμε ότι οι διαδικασίες θα “τρέξουν” γρήγορα ώστε η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023 να έχει εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι/ες στην ΑΜΥΝΑ -το μοναδικό στρατιωτικό site από Στελέχη για Στελέχη και τις οικογένειές τους- και μην ξεχάσετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ